Πάρος – Κυκλάδες: Ανατροπή! «Έρχεται» Πάσχα με καιρική επιδείνωση

02 Μαϊος 2024 17:02

Ανατρέπονται οι μετεωρολογικές προγνώσεις για τον καιρό που θα επικρατήσει τις ημέρες του Πάσχα, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου τελικά θα είναι η αστάθεια και η επιδείνωση.

Στα νησιά των Κυκλάδων, από το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 6 μποφόρ, ενώ μέχρι το Μ. Σάββατο το βράδυ δεν αναμένεται αξιοσημείωτη μεταβολή καθώς οι δυτικοί άνεμοι θα κυμαίνονται στα 5 – 6 μποφόρ.

Από τα ξημερώματα ωστόσο της Κυριακής του Πάσχα μέχρι το βράδυ της ημέρας, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, θα ενισχυθούν σημαντικά και θα έχουν ένταση 7 – 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα θα φθάνει τους 15 βαθμούς κελσίου.

Το πρωί της Κυριακής, θα σημειωθούν σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά στοιχεία, βροχές και ίσως κατά τόπους καταιγίδες. Οι βροχές της ημέρας του Πάσχα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι. Στη διάρκεια της Κυριακής του Πάσχα η θερμοκρασία θα ανέβει ελάχιστα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos