Πάρος: Πρωτιές κατακτά το νησί στην Ανακύκλωση! – Ποιότητα ζωής και σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητες… (Βίντεο)

30 Ιουνίου 2023 21:41

Η Πάρος κατακτά «κορυφές» στα θέματα της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα και του σεβασμού των κατοίκων της προς το περιβάλλον! Η Ανακύκλωση αποτελεί πια τρόπο ζωής και εγγύηση για ένα μέλλον πράσινης, βιώσιμης ανάπτυξης φιλικής προς τη φύση.

Τα προηγούμενα χρόνια το νησί επέτυχε πολλά και συνεχίζει… Η Πάρος κατατάχθηκε τρίτο νησί στις Κυκλάδες σε ποσότητες Ανακύκλωσης ανά κάτοικο. Το 2019 βρέθηκε στις πρώτες θέσεις Ανακύκλωσης πανελλαδικά! Το 2022, το νησί ήρθε πρώτο στην Ανακύκλωση ανάμεσα στα μέλη του δικτύου μπλε κάδων.

Στα χρόνια που έρχονται, πεποίθηση της παρούσας δημοτικής αρχής είναι ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα! Προχωράμε μπροστά, με σιγουριά, Ανακυκλώνουμε, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο νησί μας!

{https://www.youtube.com/watch?v=cX8aofLmTOg}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos