Πάρος: Άγνωστο το πότε θα γίνει η μεταστέγαση της Πολεοδομίας (Βίντεο)

28 Απριλίου 2024 14:01

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου, συζητήθηκε το ζήτημα του χρόνου μεταστέγασης της Πολεοδομίας Πάρου.

Ως γνωστόν, μέχρι σήμερα το Γραφείο Πολεοδομίας του νησιού, στεγάζεται και λειτουργεί εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα λειτουργικές δυσχέρειες, οχλήσεις, υπηρεσιακές παρακωλήσεις και προβλήματα.

Σε ερώτημα που υπεβλήθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για το ζήτημα του χρόνου μεταστέγασης της Πολεοδομίας και αν αυτή προχωρά, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Βαρριάς, απάντησε ότι οφείλεται, μετά την απόφαση του Δ.Σ. για μετεγκατάσταση σε προηγούμενη συνεδρίαση, να εκπληρωθούν 11 προϋποθέσεις για την τελεσφόρηση της μεταστέγασης της εν λόγω υπηρεσίας.

Συνεπώς, είναι άγνωστο το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί, αν και έχει ληφθεί εδώ και καιρό η απόφαση της μεταφοράς της σε κτήριο που βρίσκεται λίγο πιο έξω από τον οικισμό της Παροικίας, 200 περίπου μέτρα από τη διασταύρωση του δρόμου Παροικίας – Λευκών.

{https://youtu.be/W8ju4kAVMHw}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos