Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας σε τηλεοπτικό σταθμό: «Θα υπάρξουν πρωτόγνωρες οικογένειες χωρίς τα πρότυπα μητρότητας και πατρότητας…»

25 Ιανουαρίου 2024 16:56

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνονθεσία.

Ο Σεβασμιάτατος, υπογράμμισε ότι στην επικοινωνία που θα έχει με τοπικούς βουλευτές θα τους επισημάνει ότι έχουν καθήκον να κάνουν ότι τους υπαγορεύει η  προσωπική τους συνείδηση πάνω στο ζήτημα, ενώ σημείωσε επίσης ότι με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου θα αλλάξει η δομή της ελληνικής οικογένειας.

Συνεχίζοντας το επιχείρημά του, ο Σεβασμιώτατος, υποστήριξε ότι θα υπάρξουν πρωτόγνωρες οικογένειες με ένα γενικό αόριστο πρότυπο γονεϊκότητας, χωρίς να υφίστανται οι προϋποθέσεις για τη σωστή ανατροφή των παιδιών σύμφωνα με το πρότυπο μητρότητας και πατρότητας.
Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας σε βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=FwyhmiUjhmU&t=550s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos