Πάρος: Ποιος υπερτουρισμός; - Ανεξέλεγκτη «χωματερή» απορριμμάτων σε πολύπαθο σημείο του νησιού μέσα στο χειμώνα!

31 Δεκεμβρίου 2023 15:50

Το συγκεκριμένο σημείο στην Πάρο, έχει καταστεί πολλάκις άθλια «χωματερή» εναπόθεσης ογκωδών άχρηστων αντικειμένων που κάποιοι από εμάς, ξεφορτώνονται όπως – όπως γύρω από κάδους απορριμμάτων.

Η περιοχή της ντροπής που προσβάλλει την αισθητική, τον πολιτισμό μας και καθίσταται υγειονομική βόμβα για τους περίοικους, βρίσκεται στις Καμάρες, πλησίον του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πάρου και της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών, και η εικόνα της είναι γροθιά στο στομάχι για όλους μας.

Καθώς φαίνεται, ο θερινός υπερτουρισμός που αρκετοί επικαλούνται ώστε να δικαιολογήσουν την επιβαρυμένη από σκουπίδια Πάρο, στην περίπτωση αυτή δεν αποτελεί παρά ένα σαθρότατο επιχείρημα. Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, στο νησί βρισκόμαστε πλέον «εμείς κι εμείς», κι όμως, η επαίσχυντη κατάσταση με τα σκουπίδια εξακολουθεί να υπάρχει και να γιγαντώνεται…

Συνεπώς, θα πρέπει με ειλικρίνεια να παραδεχτούμε, ότι το περιβάλλον και η δημόσια υγεία, πλήττονται από δικές μας κάκιστες πρακτικές χειμώνα – καλοκαίρι. Το θλιβερότατο όσο και επικίνδυνο σκηνικό με τα απορρίμματα είναι παντός… καιρού, ανεξάρτητο από το πόσο κόσμο φιλοξενεί το νησί και άσχετο φυσικά με τη θερινή σεζόν και τους χιλιάδες τουρίστες. Αφορά πρωτίστως εμάς…

kamres skoupidia 102

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos