Πάρος : Αναστολή επισκέψεων ιατρείου Λευκών

28 Αυγούστου 2023 14:52

Σας ανακοινώνουμε, ότι οι επισκέψεις στο ιατρείο των Λευκών αναστέλλονται επ΄ αόριστον μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης των υδραυλικών από την οποία κινδυνεύει να πλημμυρήσει δωμάτιο του ιατρείου.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι παρά τους περιορισμούς στην διάθεση ιατρών όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, η διοίκηση του ΚΥ Πάρου εκπονεί κάθε μήνα επαρκές πρόγραμμα επισκέψεων ακόμη και σε περιοχές όπως τις Λεύκες, τον Κώστο, τα Μάρμαρα ή τον Πρόδρομο, όπου δεν προβλέπονται επισκέψεις ιατρού. Το λιγότερο το οποίο απαιτείται είναι η στοιχειώδης λειτουργία και η καλή κατάσταση του οικήματος για τα οποία υπεύθυνες είναι οι κοινότητες και ο Δήμος Πάρου.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, οι κάτοικοι των Λευκών θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το γειτονικό ιατρείο του Κώστου όπου θα πραγματοποιηθεί και το αυριανό προγραμματισμένο ιατρείο των Λευκών.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ ΜΑΡΙΑ 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos