Συλλήψεις στις Κυκλάδες

20 Μαϊος 2024 12:28

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 18-05-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Θήρα

Την 19-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με ένταλμα σύλληψης του Στρατοδικείου Αθηνών για ανυποταξία.

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Νάξο

Την 19-05-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο 34χρονοι ημεδαποί, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις οι οποίες καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

Σύλληψη ημεδαπού για υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Θήρα Τ
ην 19-05-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 48χρονος ημεδαπός γιατί είχε τοποθετήσει διαφημιστικές πινακίδων υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos