Εκλογές 2023: Πρώτη αντίδραση Ανδρέα Λοβέρδου για την μη επανεκλογή του - «Ανάγκη για σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση»

22 Μαϊος 2023 15:55

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη μη επανεκλογή του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπέστη μία προσωπική ήττα καθώς δεν εξελέγη ξανά βουλευτής παρόλο που τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια σημείωσαν σημαντική άνοδο.

 Σημειώνεται ότι ο κ. Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, ωστόσο έμεινε δεύτερος σε σταυρούς (από το ΠΑΣΟΚ) στον Βόρειο τομέα Αθηνών, όπου εξελέγη μόνο η Μιλένα Αποστολάκη.

«Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

{https://twitter.com/a_loverdos/status/1660588532396699648?s=20}

Και τόνισε «Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos