Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Θετικές είναι οι αντιδράσεις της πλειονότητας των πολιτών στη φορολογική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση σε σχέση με τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και για την ψηφιοποίηση της μεταβίβασης ακινήτων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 00:41

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 4.800.000

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 2, 9, 10, 23, 44 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται χειμώνας το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Ξανά στο προσκήνιο θα βρεθούν οι θυελλώδεις άνεμοι που αυτή τη φορά θα ρίξουν τη θερμοκρασία κατακόρυφα φέρνοντας και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Η Κυριακή αλλά και η Δευτέρα θα είναι κρύες ημέρες χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα. Από την Τρίτη η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της Pulse που παρουσιάσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φως γέμισε το κέντρο της Αθήνας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την νέα ομάδα θα είναι η συζήτηση του προϋπολογισμού, όπου αναμένεται να τοποθετηθούν με βαρύ «οπλοστάσιο», σε επίπεδο πολιτικής και τεχνοκρατικής κριτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένες εμφανίζονται οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στο νησί της Πάρου για το 7μηνο Απρίλιος – Οκτώβριος 2023, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ερευνητές στις ΗΠΑ προσπαθούν να καταλάβουν τι προκαλεί μια μολυσματική ασθένεια που προσβάλλει τoυς σκύλους και η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις έχει επιφέρει θάνατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί κορυφαία προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η εθελοντική αιμοδοσία χαρίζει ζωή και υγεία και αποτελεί τη μέγιστη ανθρωπιστική αλληλέγγυα πράξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου - «Η εσωστρέφεια προήλθε από την άρνηση αποδοχής της επιλογής της βάσης να εκλέξει εμένα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos